En andlig resa

om bloggenIbland händer det oförklarliga, det som inte går att förklara, och ibland väljer vi de paranormala förklaringarna framför vetenskapens. Mysterier lockar, det okända får det att pirra och hjärnan att arbeta, men vi är också alla lagda åt olika håll. En del är mer känsliga och spirituella och därmed mer öppna för paranormala förklaringar än andra. Vissa har till och med ett sjätte sinne och kan prata med andar.

Själv tillhör jag inte den skara av människor som begåvats med ett sjätte sinne, men jag är öppen för att vetenskapen inte kan förklara allt som sker och är mycket intresserad av det oförklarliga och av gamla föreställningar och myter som exempelvis Loch Ness odjuret.

Personligen tycker jag också att det är viktigt att blicka inåt, att bara vara och känna sig ett med kroppen. Därför mediterar jag varje dag, dels för att slappna av och dels för att hitta lugnet i mig själv.

Jag ser fram emot att skriva den här bloggen och hoppas du vill följa mina tankar och reflektioner kring det mystiska och andliga.